Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Störst av allt är kärleken


SMÅ,SMÅ ORD AV KÄRLEK



Små, små ord av
kärlek
Kan göra en stor
förändring

Mr G




Bunden vers (Haiku) av Mr G
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-12-28 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G