Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o r d

ord

ljuva ord

viskas i mitt öra
viskas till mitt hjärta
viskas för min själ

ord

som saknar

handling




Fri vers av Xena
Läst 204 gånger
Publicerad 2006-12-28 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena