Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är det...

varför ska jag bry mig
om hur ditt hjärta mår
efter min framfart?

varför ska jag bry mig
om hur din själ mår
då jag stampat på den

varför ska jag bry mig
om dina tårar
de fläckar mitt golv

varför ska jag bry mig om dig
du är ju trots allt bara du
inget magnifikt
bara du

varför ska jag bry mig
då ditt  hjärta högljutt brister
och tusentals kladdiga klumpar
flyger ut ur din bröstkorg?

jag förstår inte



ändå bryr jag mig....




Fri vers av Xena
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-12-28 15:05



Bookmark and Share


    wilja
oj, du låter lite hård... men du bryr dig ju eftersom du kan sätta orden så precist på smärtan. hade du inte brytt dig hade du inte kunnat.
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Xena