Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ETT DEFINITIVT OÅTERKALLERLIGT FARVÄL


ETT LÅNGT FARVÄL

ETT LÅNGT FARVÄL



Alla går vi emot det långa farvälet, ingen kan göra något åt detta
Det har ingen betydelse om man inte tro som komma skall, det rätta
Vi går genom livet och vi ser denna dörr som vi en gång måste glänta på
Det är då man får stå inför Vår Herre, med den dom man kommer att få

En himmel av möjligheter har blåst bort under de år man har gått på jorden
Otaliga böcker har skrivits, men ingen kan förklara detta med de riktiga orden
Vad har alla åren gått, vad är egentligen ett liv bara några sekunder av Universum
Man undrar ibland hur det förhåller sig, ja, man blir faktiskt riktigt stum

Vi är en mästare på att sätta något så allvarligt i ett hörn och glömma det bort
Det enda vi vet är att inget är för evigt och att livet är för kort
Men när himlastegen står framför dig, är du då redo på att klättra upp
Man kan då inte säga att detta kom som någon oförklarlig kupp

Nej, var redo den dagen som kommer för då är det ett långt farväl
Då flyger kroppen bort och du står bara där med din eviga själ
Man undrar naturligtvis vad som väntar bakom den himmelska ridån
Det som var ett frodigt gräs har nu vissnat ner och blivit bara till några strån


Mr G







Fri vers av Mr G
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-12-28 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djupa funderingar med bra rim!
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G