Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sensmoralens död det är när ingen fattar och ingen bryr sig


död

vi vet att döden plockar alla
men ingen vet när hur eller varför
och inte en djävel bryr sig

jo kanske

men inte jag
just nu







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-01-10 00:33



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Måste man bry sig jämt...räcker det inte med bara ibland...Bra beskrivet!
2005-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP