Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OGRÄS MÅSTE MAN RENSA BORT ÄVEN I HJÄRTATS TRÄDGÅRD


LÅT DET INTE GRO OGRÄS KRING DINA DRÖMMAR


LÅT DET INTE GRO OGRÄS KRING DINA DRÖMMAR


Låt det inte gro ogräs kring dina drömmar
Lägg det i en påse och sy ihop det med stora sömmar
Ju mer du tänker att det går inte uppfyllas det så väl
Desto mer ogräs växer det runt och omkring din själ

Låt drömmar vara ett sätt att säga till dej själv det går
Ibland tycks inte det goda komma upp det man sår
Det bästa man kan göra är att man försöker det bästa
Gör man det blir man lika bra som allra de flesta

Att livet ibland kan ses som en berg och dalbana
Tro inte att allt är givet så det blir till en vana
Utan försök att få elden att än en gång flamma stort
Som den gång man drömde att man skulle få allt gjort

Så låt inte det gro ogräs kring dina drömmar
Utan lägg det i en påse och sy ihop det med stora sömmar
För om du inte kan förverkliga det du hade tänkt
Så är du ändå en del av detta liv som du har blivit skänkt


Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-12-28 21:35



Bookmark and Share


    Josse G
Om igen finner jag dina dikter mycket välskrivna
Har ett stort innehåll och de ger mig mycket.
Jag säger igen du måste ju göra en bok med dina
dikter

JossG
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G