Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IDENTITET ETT BEVIS PÅ ATT ALLA ÄR LIKA MEN ÄNDÅ OLIKA


INDENTITET

IDENTITET.


Varför har man så svårt att säga det man egentligen vill
För det är ju bättre att få ett relevant svar än något utantill
Man tar sig ibland för pannan är detta en verklighet man hör
Men många faller in i den långa trallen och ingenting man gör

Så man lägger nästan orden i munnen och vill naturligtvis ha
tillbaka orden
Har man inget annat för sig än att försöka strö förskräckelse på
denna jorden
Man slår sig för bröstet och säger jag är inte alls sämre än
någon annan
Men tyvärr är vi inte enade utan mycket splittrade finns det något
som för oss samman

Visst måste man ha en identitet annars förlorar man sitt fotfäste
Det behöver inte vara någon annan utan det kan hända den bäste
Man drar sig tillbaka in i sina bepansrade hus och stora slott
Kanske inte bokstavligen men själen får sin törn man mår inte gott

Tänk om vi människor kunde vara lite mer ödmjuka mot varandra
Det finns alltid positiva saker man kan ta fram inte bara klandra
Den enes plats är lika mycket värd som den andres och är lika värd
att kämpa för
Men tyvärr tror jag att man har svårt att inse detta och prioriteten
blir som andra gör

Mr G






Fri vers av Mr G
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-12-28 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G