Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag målade

-Det skulle ju bli som på bilden!
Det ser ut som att en 4åring har försökt att måla mordern konst.
- HELVETE.

Jag kommer aldrig våga.



Att måla




Fri vers av Ida2
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-12-29 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2