Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte


---

Ligger söndersliten i sängen med tårar som faller
Undrar om du inte hör mig.
Eller du kanske bara inte ser.
Frågan är om du ens bryr dig.
Trycker mig tätt emot dig och försöker andas.
Försöker känna trygghet.
Du puttar fort bort mig och vänder dig om.
Vem kan älska mig när jag inte ens kan älska mig själv ?




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-12-29 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman