Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SOLEN SKINER PÅ OSS ALLA, MEN SKUGGORNA FINNS DÄR


KÄRLEKENS SKUGGA

KÄRLEKENS SKUGGA



När man är i kärlekens skugga då syns man mycket dåligt
Hur man än är måste man vara stark och visa det tåligt
Detta hade man inte förväntat sig utan ett starkt solsken
Alla goda ord om hur allt var bra, men vad väntade i entrén


Att gå igenom livet att ha regn i sitt hjärta känns svårt
Ta dig själv i kragen detta är inget ,men det är mycket hårt
Vore man väderspåman kunde man kanske se lågtrycken
Som det nu är, tycker man allt är botten man står inte rycken

Att komma ur denna beskaffenhet och tänka kanske lite klart
Gå på bara i ullstrumporna, lätt att säga men svårt uppenbart
Vad gör man i denna situation att man inte av detta något lär
Motorvägen är inte längre öppen och rak, inget är det som bär

Utan man får fortsätta att gå i kärlekens skugga ett tag
Vi som hade tänkt vi skulle bli ett riktigt älskande lag
Men solen skiner även om den är ovan dessa gråtunga
molntappar
Så vet jag vad kärlekens skugga är, även om man få gå med
skygglappar



Mr G






Fri vers av Mr G
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-12-29 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G