Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN TEXT OM KÄRLEKEN, EN OUTTÖMLIG KÄLLA


KÄRLEKEN ÄR SOM ETT OÄNDLIGT HAV

Kärleken är som ett oändligt hav.

Som vindarna blåser som molnen på vår himmel
Är det en sak vi inte kan göra något åt.
Men kärleken är som ett oändligt hav
Det är bara att ösa utav.

Man tar allt för givet som det står skrivet
Tänker sig inte för armbågar sig fram så galant
Visst hade man förväntat det bästa i livet
och att det mesta skulle vara sant

Vad som än sker och vad som än ska komma
Kärleken är ett instrument du kan lite på vad som än händer
Den går över gränser och alla barriärer
Vi borde ta den till oss i alla världens länder

Vi har så mycket vi inte kan göra något åt
Men skratta och lev och ibland lite gråt
Kärleken är som ett oändligt hav
Det är bara att ösa utav.

(En Kärleksmelodi)

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-12-29 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G