Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FASADEN HÅLLER INTE IBLAND,UTAN DET FINNS MÅNGA SPRICKOR


TRASIGA SJÄLAR

TRASIGA SJÄLAR


Många går med trasiga själar men i nya fina kläder
Inombords skiner inte solen utan det gråtungt väder
Denna fasad av känslor som man borde få rasera
Blir större och större och kommer att bli många flera

Vadå, jag har det bra och man kan inte se det på ytan
Denna osanna soppan växer och bli mustig i grytan
Så när man ska ta till den och visa hur god den är
Blir allt så fel och man försöker att övertygande säga:
jag svär

Att rensa själen på ogräs som man skulle gjort från start
Detta är inte något man tar till sig så där helt uppenbart
Ju mer och mer av den trasiges själ, där sprickorna blir fler
Är det svårt att säga hjälp, nu vill jag faktiskt inte ha mer

Så lätta ditt hjärta och rensa din själ och ge den en ny dag
Att vara stolt över sig själv och inte följa förljugenhetens lag
När alla sprickor har läkt och blivit till ett stort generöst hjärta
Då behöver man inte spela längre och borta är den djupaste
innersta smärta

Mr G
















Fri vers av Mr G
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-12-29 16:46



Bookmark and Share


    Camillaa
Välskriven och en väldigt intressant text!
väcker många tankar!

/ C
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G