Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VI BÄR ALLA PÅ VÅRA BÖRDOR


MÄNNISKORS BÖRDA

MÄNNISKORS BÖRDA.


Alla människor har en börda på sin axlar att bära
Den syns inte men finns där ibland våra nära och kära
Så man borde kunna lyfta av denna börda som
kan bli svår
De är ingen som har sagt att livet är en bädd av rosor
man får

När bördan blir så tung att den sitter där som en
osynlig makt
Visst har det mycket att göra hur livets mosaiken man
har lagt
Men ibland kan omgivningen bidrar till detta så
oskrivna blad
Att ingen borde få känna detta utan bara få vara
så innerligt glad

Var stark och stolt över den du är ingen kan ta
detta ifrån din person
Denna uppmaning kan bli att du skönjer en dag med
en upplyftande ton
Att visst har jag bördan men jag kan bära den med
en rak rygg
Så innerst inne vet man att även bördan kan kännas
ibland trygg

När man till slut lägger av sig bördan och man stilla vila få
Man har vandrar här på jorden slitit och sagt: Det måste gå
Den lilla tid vi är här borde vi kunna få känna kärlekens glöd
Men tyvärr är vägen kantad med hinder bördor i
överflöd


Mr G























Fri vers av Mr G
Läst 156 gånger
Publicerad 2006-12-29 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G