Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DET FINNS MÅBGA DÖRRAR ATT ÖPPNA I LIVET


DITT HJÄRTAS DÖRR

DITT HJÄRTAS DÖRR.



Kan man göra mer än sitt bästa vad mer kan man begära
En svår uppgift är att ibland att kunna övertyga nära och kära
Varför är det ingen jämvikt vågskålen väger ju alltid över
Ett enda litet ord av kärlek det är det som alla innerst inne behöver

Har inte jag lika värde som någon annan kan man skilja oss åt
Varför tröstar ingen mig när jag ibland kan falla i gråt
Själen syns inte men kan vara mycket trasig varför är det inte som förr
En lång läkeprocess är att öppna ditt inre och leta reda på ditt hjärtas dörr

Vilken dörr kan man ta av alla dessa kan jag få ett tecken som avgör
Jag vill leta tills jag hittar det ärr som trycker ditt sinne som det inte bör
Inget är så svart att det inte finns något ljus jag vet att demonerna är inte tomma
Men har inte den tanken att det är bara jag det drabbas det drabbar de som också kallas fromma

Utan var den du är du är unik ingen kan ta detta ifrån dig på något vis
Du är på jorden och blir serverad en fantastisk gåva till allra högsta pris
Så var rak i ryggen känn dig stolt ingen kan trampa ned dig i skoklackarna
Utan känn energi tror inte på när de säger: du är och förbli en av de där “stackarna”


Mr G









Fri vers av Mr G
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-12-29 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G