Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag älska dig när jag mest vill synas?

Hur ska man kunna älska?
när hjärtat har sprängts
och hostat upp lungorna
Som du fördärvat
av det hatet du släpper ut.
Genom dina chanser.

Hur ska man kunna älska
när du inte vill se mig för
den jag är.
jag är en människa som
vill synas
för dig.

Mest för dig




Fri vers av Ida2
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-12-29 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2