Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje steg efter imorgon

 

 

Varje rörelse mellan vågorna livet skapar

turbulensen änglar fixerar oss vid

Varje steg jag tar från och med..Nu

är utan dig

 

Så klart att jag är rädd

men jag klarar mig!

 

För du badade mig bara ibland med kärlek

inte visste väl jag att det var av billigt skräp

och att du gav det till alla

 

att du endast höjde mig till skyn för den där sekunden

för att sedan se mig falla




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-12-29 21:30



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Krävs mod och styrka att lämna det som varit för att gå frammåt.
Men det klarar du!

Du är värdig någon som badar dig i all kärlek på denna gjord, dock inte för mycket så att du drunknar i den och inte för lite så att du kan nå den steniga bottnen. Du är värdig en kärlek som står i sig, och med jämna mellanrum, skickar ett par gigantiska vågor av den vackraste kärleken, för ett ge den extra glöd.

Du borde höjas upp mot skyn, för att sedan sväva ner med dina vingar, tryggt i någons famn.

Vackra ord. Vackra känslor!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*