Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AV JORD ÄR DU KOMMEN.....


DENNA OUTSÄGLIGA JORD

DENNA OUTSÄGLIGA JORD




Vad har vi alla att förlora när allt riktigt kommer omkring
Kärleken har förenat många med trohetens förtröstande ring
Men ingen lever i evighet alla blir till aska både du och jag
Så varför ska man strida borde inte kärleken få råda ett tag

Ju mer vi har desto svårare har vi att lämna denna outsägliga jord
Man skriver mängder av fantasier men inga rader om trösterika ord
Vi människor behöver mer förståelse för vi är ibland en riktig gåta
Det går bra att försöka visa empati när filmens värld ger kinderna våta

Men vi lever inte i en fantasi vi lever i den verklighet som världen är
Man kan då inte säga att vi människor tycks leva som vi lär
Utan det finns mycket som skymmer den sol som ger oss livet
Kan man då inte uttryckligen säga: Hur har det egentligen blivit

Alla vill ju ha en blomstrande jord med folk som utför det rätta
Ett vakuum av tankar och känslor man blir helt apatisk mot detta
Så ta vara på den jord som är din planet och försök den vårda
Man undrar faktiskt vart är vi på väg, är det ingen som kan råda



Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 123 gånger
Publicerad 2006-12-30 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G