Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KAN MAN NÅGONSIN FÖRSTÅ MÄNNISKOR IBLAND?


HACKKYCKLING

HACKKYCKLING


Kan någon förstår hur det är att vara en hackkyckling på denna jord
Man har svårt att förklara ,det är nästan omöjligt med enkla ord
Hela tiden är man skräckslagen, det vara snurrar runt som en karusell
En situation av tortyr, att man skulle råka på denna otroliga smäll

Vad är et som är annorlunda med mig, var har de hittat för fel
Ingen tycks säga något, det är ett stycke av den högre artens teaterspel
Om det är så att jag är lite udda, har de någonsin själva tittat sig i en spegel
Hur ska man vara, finns det några kriterier eller någon tumregel

Det finns ett behov att hacka på andra människor, bara för nöjes skull
Idag är så lätt att komma undan, det är viktigt att vara ansvarsfull
Vi borde acceptera våra fel för det är ingen som inte har några brister
Man undrar egentligen, människan föds faktiskt inte till sadister

Här borde det finnas ett samhälle som fostrar oss att visa empati
för varandra
Inte som det är nu att vi tar fram alla fel och vi är mästare på att
klandra
Många vill att vägen ska vara så rak och så bred den kan vara
För att trakasserier kan faktiskt bli till en riktig dödsfara

Mr G






Fri vers av Mr G
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 17:38



Bookmark and Share


    Josse G
Verkligen en bra titel för ja tror att många
känna igen sig.
Dina texter är verkligen bra.

JossG
2007-01-06

    Lindizz
väldigt bra innehåll, du har fått igång tankarna hos mig...bra skrivet
2006-12-30

  Nina V A
Nej vissa människor förstår man aldrig och hela tiden uppstår det nya varelser som tror att makt sitter i förtryck av andra. Det känns som empatin falnar i samhället. Bra innehåll i din text och det drog igång mina tankar helt klart, tack!
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G