Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen skriven 1 augusti 2006, men inte publicerad förän nu. Har ingen inspiration, så jag lägger ut lite gamla dikter så länge. :P


Yttre smärta känns mindre än inre.

Riv mig
I tusen bitar
Tills jag inte existerar mer

Slå mig
Så jag svimmar
Gör mig bokstavligt gul och blå

Hugg mig
Med kniv och yxa
Sprid mina delar över havet

Bit mig
Bit av mina fingrar
Gör så att jag verkligen förböder

Smitta mig
Ge mig en sjukdom
Låt mig få lida till förevigt

Skada mig
Snälla
Allt känns mycket mindre då

Smitta, hugg, bit, riv, slå




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-12-30 18:30



Bookmark and Share


  andreawolf
det guldiga:

"Skada mig
Snälla
Allt känns mycket mindre då

Smitta, hugg, bit, riv, slå"

--<--@
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda