Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DU ÄR BARA DEN DU ÄR HELT UNIK


VÅGA VARA DEN DU ÄR

VÅGA VARA DEN DU ÄR



Våga att vara den du är, för vad betyder egentligen stolthet på
denna jord
Prestige är något vi människor har gott om, inte några förlåtande ord
Att man tänker på att någon har gått igenom livet med smärta
Då är det bättre att ta fram den ljusa sidan, inte att man ska svärta

Kroppen består av två komponenter det är kropp och en själ
Är det så att vi inte kan se att någon annan, inte känner sig så väl
Ett brutet ben kan man se, man en trasig själ ser man på ett annat sätt
I vår upplysta värld borde vi kunna förstå det, det är väl ganska lätt

Vad finns den perfekta människan, vi har alla skavanker och brist
Det fodras att man med alla medel kan förse sig, med rävens list
Visst är vi alla unika och borde kunna ses med öppna ögon av alla
Men själens sjukdomar är ett hett ämne, men känslorna är kalla

En viktig detalj i detta sammanhang är förståelse och empati
Även om snacket går att den där är absolut inte som vi
När man till slut ligger där som ett stoft, då är vi mycket lika
Att kärlekens är det största, även om vi är fattiga eller rika

Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-12-30 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G