Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN SVINDLADE FART SOM GÅR SNABBARE ÄN LJUSET


EN TANKE

EN TANKE.

När en tanke kommer gör den det med svindlande fart
Ibland kan det vara lite dimmigt men innan man vet ordet av
är det klart
Kommer en god tanke snabbare än en ond det är en undran
Man förflyttar sig snabbare med tanken än vad vinden gör
på tundran.

Man kan göra mycket av en tanke till och med stora under
Men de kan också komma och blir det till fiasko och ett blunder
Det man skulle kunna göra är att samla goda tankar på hårddisken
Ta fram dem när man behöver denna tanke utan att ta den risken

Denna källa av både gott och ont är det upp till en var att ta fram
Tyvärr känns det ibland att de onda tankarna har förkörsrätt men man ska inte dra alla över en kam
En god tanke borde prioriteras mer annars förmörkar man sin själ
Det är det enda som kan läka är en god tanke och göra allting riktigt väl

Människor borde utrustas med \"Virus\" som tar bort alla onda tankar
Ibland så står man i valet och kvalet och riktigt vankar
En god tanke blir snart utrotad om vi fortsätter vår vandringsled i livet
Så visst kan man önska detta och stilla sina tankar och få detta skrivet


Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 135 gånger
Publicerad 2006-12-30 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G