Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NYTT ÅR AV FÖRHOPPNINGAR OCH GLÄDJE


GOTT NYTT ÅR 2007

ETT GOTT NYTT ÅR.




Vad förväntar vi oss av det nya året när det gamla lägger sig att dö
Kanske en vår av varma vindar och att all snö blir så småningom till tö´
Visst vill man tro att det kommande året ska ge mera fred och frihet
Man hoppas på det innersta men man tvivlar tyvärr är det ingen som vet

Ett nytt år kläder sig i nya kläder och vill visa sig på sitt allra bästa
Att nästa år ska jag bli en bättre människa, men man blir säkert som de allra flesta.
Nyhetens behag är ju alltid något nytt som kan ge oss människor hopp
Man bör inte lägga sig och tänka destruktivt ,detta är i alla fall ett kört lopp


Så låt mig få tillönska Ett Gott Nytt År och låt det blir ett år med ett stort Å
Då bockar vi och niger och gratta dig du nya År som snart står för oss på tå
Låt det nya året blir ett år av försonlighet och empati mer kan man inte begära
Att alla få ha hälsa och att freden består, detta är ett stort epitet bland vänner och kära

Ring klocka ring och sprid dina klockor över vår så vackra värld
Ibland är det skönt att bara vara i sin trygghet det vanliga, utan någon flärd
Vi ringer in det nya året och fredens och frihetens klockor kallar oss
När de har tonat ut tag varandras händer och flyg ut på förhoppningens
albatross


Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-12-30 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G