Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MÅNSTRÅLAR STRÖR SITT SKEN ÖVER DEN HÄR STUNDEN


ETT TÄCKE AV SILVER

ETT TÄCKE AV SILVER.



Månstrålar väver ett täcke av silver och allt är så underbart
Man trodde inte det var sant när man fick reda på att det är klart
Kunde verkligen jag attrahera dig och att du ville ha mig som din
Men visst är tanken skön att jag som var ensam kan säga att du
är min

Man får leva för stunden vad vet man när nästa morgon faller på
Det klart att jag vill alltid ha dig kvar och att du aldrig ifrån mig gå
Men ingen äger någon annan du kan känna dig fri att göra vad du
vill
För just nu finns det inget bättre känsla den simmar i mig som ett
stim av krill

Låt inte morgonen komma för fort utan lägg den att vila på kudden
Jag tyckte om det här när du kallade mig för din egen lilla sudden
Man svävar som en liten fjäder och man förs bort av förliga vindar
Nu ser jag hur vacker du är vid fönstret och bakgrunden har målats
med gröna lindar.

Men visst kommer morgonen för varje människa i livet var beredd
Hur man än försöker att gömma sig blir man alltid upptäckt och sedd
Så låt månstrålarna väva ett kärleksfullt täcke och kryp ned där under
Låt det här pränta in i ditt sinne att det var en av de bästa av stunder.


Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 170 gånger
Publicerad 2006-12-30 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G