Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns du.

När allt inte blir så där överraskade klart och vitt och rent
kan man tro
kan man tänka
kan man önska
att man på något sätt

försvann
så där
vackert
drömmande

och vet du,
det finns
jag lovar


och kanske
väntar du
på mig,
på oss

där
precis där.

en känsla, kanske två
inte vet jag
när allt
så där


plöstsligt


blir svart.




Fri vers av Katja-
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-12-31 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-