Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlösa resenärer





Böjd över mörkret
vrider det outhärdliga
tiden till ett frågetecken

Nattens vankelmodiga
resenärer
letar efter ord
förseglade
outtalade




Övriga genrer av Bim
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-12-31 00:33



Bookmark and Share


  Herr Morris
Det vackra sigellet
talar mer än tusen röster
när man lägger örat
till dess tunga

som formar uttrycken
som inte kan uttalas
bara upplevas
av de som väljer

att resa vidare i tanken


Vacker bild av det skapande frågetecknet!!
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Bim