Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN SEKUND KAN VARA AVGÖRANDE FÖR HELA LIVET


EN ENDA SEKUND

EN ENDA SEKUND


En enda sekund kan vara mycket livsviktig här i livet
Man tänker kanske ibland att allt är oss riktigt givet
Ett litet ögonblick kan få mycket stora konsekvenser
Det kommer helt apropå bryr sig inte om några gränser

Livet kan ibland hänga på en tråd som är mycket tunn
Många gånger räddas man ej inte ens med mun mot mun
Vad det min utstakade tid eller bara blev det som det blev
Den frågan kan man tolka på många sätt, ingen är helt skev

Man frågar sig ibland varför händer detta just nu och här
Har det ingen betydelse om man är ung eller blivit nykär
Nej svaret kan nog ingen människa på jorden tala om
Man bara böjer sitt huvud och acceptera det som kom

Så tar vara på varje ögonblick för det kan vara ditt sista
Man vet ej om man står på tur eller i kö på någon lista
Livet är här för att man ska försöka att leva det fullt ut
Ibland får man leva länge ibland tar det plötsligt slut

Med kärleken som vapen går man ut i den mänskliga striden
Man försöker att bli bättre och bättre med tiden
Då kan man säga att man inte levde förgäves med de orden:
Att varje människas öde är unikt, som alla på den här jorden


Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-12-31 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G