Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DÖMNDA BLIR VI ALLA AV NÅGOT ELLER NÅGON


BAKOM DEN YTTERSTA DOMEN

BAKOM DEN YTTERSTA DOMEN




Såg tranorna flyga söderut och vintern har tagit över
Vi längtar efter en vår det är nog det alla behöver
Men visst har allt en mening som vi inte riktigt förstår
Dag ut och dag in går det vidare, det är inget som vi rår

Denna karusell har snurrat runt i många miljarder år
Det är ingen som vet om morgondagen om vi denna får
En sak är säker att allt går sin gilla gång hur vi än gör
I stället för att ifrågasätta borde man tacka som sig bör

Att isen smälter i våra hjärtan och det dagas på nytt
Kan det var en hjälpande hand och ett hopp som grytt
Så när man tittar upp mot himlen och se så långt bort
Har generationer efter generationer kommit och gått

Vad finner en människa för hopp hur det sen ska vara
Kan man lite på löftena att allt är sant så är det bara
Man grips av häpnad när det blir vår och man hör lommen
Visst finns det något outsagt bakom den yttersta domen

Mr G









Fri vers av Mr G
Läst 697 gånger
Publicerad 2006-12-31 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G