Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nummer 56

 

 

En spåman han återförde en idag

en familj av 56

En läkare sa att Han spådde dem

Tandläkaren kollade deras munnar så

fick dem att slänga bort

allt det som skadat dem

sa att det skulle föra dem hem

 

Såg en spådam hon levde där-

gravstenar är skyltar på hus

där det bor familjer, nummer 56

Utanför stod det en svart hund varje natt

tillsammans med en gyllengul katt

Och en pedagog fick dem att älska varann

 

Allt handlade om ett nummer

och numret det var 56

 

vad det betyder för dig?

fråga inte mig

det vet ju endast du

så fundera nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-12-31 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*