Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slopa dödsstraff kämpa för fred






Döden
hur skall vi se på den
som fiende eller vän

Att för synders skull
bli dömd till döden
är ett misstag
vill jag tro

Kan döden
för freden
föda ädla tankar

Nej det är blott den
som dör
som får lugn och ro

Där man väljer
skipa rättvisa
med döden
kan aldrig freden gro




Övriga genrer av Bim
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-12-31 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim