Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt År.

Nu ä dä slut på
dä gammel åre
å nu står ett
nytt fôr dôrra

nu går all å
hôppes att dä
ska bli så mykk
bätter å rolier

män dä blir nog
disking å tvätting
allt dä anner te jör
även åre 2007




Fri vers av raggnarr
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-12-31 17:09



Bookmark and Share


    eva m h
Gott Nytt Disk och Tvättår, Du Raggnarr! :-)
Jag uppskattar dina dialektala dikter!!!!
2006-12-31

  Myself
ja,disken lever,men det ska vi inte tänka på nu tycker jag
gott nytt år
2006-12-31

    Bim
Ta dig inga bekymmer för disken och annat. GOTT NYTT ÅR! Hälsn.Bim
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr