Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överdrivet? ja precis som allt annat, för att inte tala om motsägelsefullt... En katt i koppel, en hund i kläder...nja,-men man kan bli en tiger!


Glömde jag den lilla hamstern?


Katt hund och undulat
glömde jag lilla kaninen

vårdas ömt
precis som människor
drömt på långvårdskliniken

där rena paniken
bryter ben på den som är klen




Vår empati har slitit sig fri
Medmänniska dig skiter vi i!


ramlar du så skyll dig själv
annat är det med de
oskyldiga djuren

till ren glädje kosta vad det
kosta vill för de djur vi valt
att ha



Nu vet jag vad jag önskar
av det år som står på tur

Jag vill bli ett djur!

Kanhända får jag då ta del
av människans generösa natur




Övriga genrer av Bim
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-12-31 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim