Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DET GAMLA ÅRET LÄGGER SIG FÖR ATT DÖ MAN UNDRAR HUR FRISKT DET NYA ÅRET SKA BL


TILBAKABLICK


TLLBAKABLICK



Kan man klandra någon när hon gör sitt allra bästa
Inte bara göra det lite grann som många av de flesta
Utan gå in för detta med all energi och ge av sig själv
Då kan man verkligen behöva en avkopplande helg

Vad mer kan man begära av livet än det man kan få
Det finns innebyggt i en att detta ska absolut kunna gå
Så man vilar inte på sina lagrar utan ta tag i med rätta
Ibland kan de verka omöjligt men inget kan vara detta

Vi vandrar framåt med raska steg när hinderna står
framför oss
Ibland hoppar man över men ibland kommer man inte
riktigt loss
Utan man kämpar livet igenom att få ut så mycket man kan
Visst förlorar vi livet men ändå känns det som
mänskigheten vann

När tiden är inne för en tillbakablick på livet som rann
så fort
Har man i åtanke att man försökte till hundra procent att
få det gjort
Ingen kan sedan säga att man inte försökte med den möjlighet
man hade
Så det var bara inte en uppförsbacke utan det fanns mycket
i livet som gladde


Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-12-31 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G