Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HUR MÅNGA ÄR BEROENDE AV ALLMOSOR NÄSTA ÅR?


ALLMOSOR

ALLMOSOR



Allmosor blir lätt klibbiga av beklagelser och svåra att ta emot
Man drar sig för att erkänna att så är det och få något gjort
Och i andras ögon betraktas man som något udda och mindre värd
Men ur det hav av båda emotionella och intelligens har kommet mången lärd

Varför har inte jag det som andra har eller får jag bara äpplet så surt
När andra gottar sig med livets läckerheter men är det inte något lurt
Man utger sig för att vara den man inte är tyvärr spricker bubblan ofta
Man behöver inte vara bättre i sidenkostymer än i en vanlig lusekofta

Vad man behöver är en ocean av kärlek och förståelse för den man är
Inte gå omkring och tänka man inte är lika bra det är då det tär
Utan utrusta dig med ett vapen av självrespekt du duger väldigt bra
När människor försöker att inta den position och säga: Vad var det jag sa

Lika väl som det finns sandkorn i en öken så finns det människor så olika
Jorden är tyvärr utrustad med för många fattiga och för många rika
Men den är rik som är utrustad med känslor, kärlek och respekt för andra
Man går ju på samma stig men livsödena gör att en del av oss får uppförsbacke att vandra



Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-12-31 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G