Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INNERLIGT ÄR MOTTOT


INNERLIG KÄRLEK

INNERLIG KÄRLEK.


Innerlig frid klart som vitt ger jag månen till dig
Innerlig frid klart som grönt ger jag gräset till dig
Innerlig frid klart som brunt ger jag jorden till dig
Innerlig frid klart som grått ger jag daggen till dig
Innerlig frid klart blå ger jag himlen till dig.

Innerlig frid skänker jag mitt hela liv till dig
Innerlig frid skänker jag hela mitt förstånd till dig
Innerlig frid skänker jag det bästa av allt till dig
Innerlig frid skänker jag min ära och stolthet till dig
Innerlig frid skänker jag morgondagens rodnad till dig

Innerlig frid ger jag rullande vågorna till dig
Innerlig frid ger jag svalkande vindar till dig.
Innerlig frid ger jag den blomstrande jorden till dig
Innerlig frid ger jag alla blinkande stjärnor till dig
Innerlig frid ger jag min eviga kärlek för alltid till dig


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-12-31 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G