Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är det möjligt borde inte vi vara förälskade nu...igen

 

 

 

Jag älskar ju ditt sätt att smeka

mina viga ben, kyssa dem

i hettan mellan tunna lakan

varma trots att vintern slår

omkring där utanför

 

Vi spottade på varandra!

verkligen spottade på varandra

som två barnsliga förälskade- utan att veta

Jag smekte ditt hår när du var sjuk

låg bredvid dig i den stora sängen

och lyssnade, till dina ord och dina allt tyngre andetag

 

Vi kan inte ens dela samma säng

utan att båda eller någon av oss

skall börja andas tungt och låta den andra följa

Det sa jag till dig

 

Varför kan vi inte bara ligga

i samma säng utan att göra något?

 

och du svarade

 

Vi kan, men det vill jag inte

 

Men kärlek var det nog aldrig

i alla fall inte, på riktigt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 158 gånger
Publicerad 2007-01-01 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*