Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enda kärlek, från kärlek till endast lek


Jag var rädd okej, jag Var Rädd!

 

 

När du först visade mig en sida av kärleken

kände jag mig kvävd, som slängd in i brännelden

men nu, det känns skönt att kunna ha dig i min famn

så som jag längtat efter att få vara i din

Att få leka din enda för en stund

kändes efteråt som bara en sekund

men den sekunden kommer jag att sakna

 

för resten av mitt liv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 153 gånger
Publicerad 2007-01-01 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*