Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torkade fåglar

 

 

Stumma tysta statyer

 

sittandes stilla på en pinne till ett dött träd

 

ty det är där vi hamnar om vi inte börjar leva

 

på riktigt en dag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-01-01 07:30



Bookmark and Share


  Freeman
En tanke som jag tar till mig...säger så mycket om så många i vårt samhälle!!! Jag ber till Gud varje dag att jag ALDRIG ska bli en torkad fågel sittande på en pinne... --<-<<@ Så bra skrivet av dig, som alltid!
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*