Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjer

 

 

Stilla gråtandes längs gator fulla av is

ensam bakom familjer av glada barn

framför de som kan ta sin tid

de som seglat lungt genom hela sina liv

 

Strövandes över slätter av sylvasst gräs

bakom familjer av jättar och små smådjur

de trippar lättsamt över öknen

medan jag faller i gropar av kvicksand

och ingen familj finns väl där

att hålla mig sorgsna hand




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-01-01 08:04



Bookmark and Share


    eva m h
Jag vet hur det känns! Kram!
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*