Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LIKHETEN HOS OSS MÄNNISKOR


LIKA BARN LEKA BÄST

LIKA BARN LEKA BÄST



Som en vårvind svepte du in och ruskade om
Den intalade kärleken skulle förvandla
Något utav ovanliga har kommit och gått
Den yta av förändring har grusats
Lika barn leka bäst principen finns inte längre
Vad hade jag att ståta med bara mina vanliga
och ovanliga vanor.

Som den ledstjärna jag följt tänder det ett hopp
En mörk himmel med ljusa förtecken
Kan man förvänta under eller en försiktig önskan
Horisonten ger ett uttryck av längtan
Bortom allt förstånd

Kan en sommar förvandlas och ge en bitter smak
De jordgubbar som var röda blev vita av avund
Minnet var som bortblåst
Vad kan man mer begära än din kärlek

Men att vara i skuggan av ditt liv
Har satt mig i en position av grämelser
En stund av förlikning
Men dansades bort av vinden

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-01-01 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G