Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INGET ÄR BESTÄNDIGT


INGET VARAR FÖR EVIGT

INGET VARAR FÖR EVIGT





Allting är förgängligt och inget varar för evigt här på jorden
Kärleken är och förbli det största bland de eviga orden
Vi behöver varandra men ändå tycks vi strida mot allt
En sann varm känsla borde överskölja oss människor,
inte något kallt

Något som var igår blir inte detsamma i morgon eller i framtiden
Skulle vi inte kunna tänka oss något annorlunda nu när tiden är liden
Varför detta hat och varför ska alla strida mot varandra på denna planet
Kan någon förstå dessa gåtfulla människor, är det någon som vet

Oförsonligheten har tagit överhand och kan faktiskt göra mycken skada
Istället för att kunna sprida glädje och kunna skratta och vara glada
Men människan är människans största fiende och kommer så att vara
Alla vi, borde gå samman som en enda familj, vi jordens bräckliga skara

Inget varar för evigt och livet är bara en liten stund, ett ögonblick
Men är det inte så att livet var ju en gåva som jag så kärleksfullt fick
Borde vi inte kunna med andra medel a ändra denna destruktiva riktning
Att stundom be om ett fredliga och rättvisare Moder jord i sin tysta biktning


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-01-01 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G