Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VILKEN GÅVA DET ÄR BARA ATT TA FÖR SIG


ALLT ÄR MITT

ALLT ÄR MITT



Allt är mitt när jag blickar mot skyn och se allt vackert
som där är
Känslan av att finnas till är något utöver det vanliga
jag är ju här
Ibland borde man reflektera över det lilla och som är helt klart
Men för många är det inte så att kunna se och höra är inte alls
uppenbart

Utan några steg i någon annans skor skulle förändra livet
Den som kan se andras problem kan också se sig själv så sant som
det är skrivet
Plötsligt händer det, det som var mitt, bara försvann
Många ord skulle man ha sagt, men tyvärr blev det så att jag inte hann

Allt är mitt och det är jag som väljer vilken väg man ska gå
En del väljer motorvägar en del små vägar, ändå kommer det helt
apropå
Kan man göra något åt sitt öde nej, men man behöver inte det fresta
Men jag vill bara leva och känna mig själv som allra de flesta

Så när de till sist skruvar på locket ska man inte då vara nöjd
Livet blev kanske inte till det man förväntade av denna livets fröjd
Men att finnas till och att allt detta är för mig egentligen
Kommer man då att få bo däruppe bland stjärnorna evinnerligen

Mr G






Fri vers av Mr G
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-01-01 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G