Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN VARNINGSTEXT PÅ MÄNNISKOR


TENNISSKOR ISTÄLLET FÖR MARSCHKÄNGOR

TENNISSKOR ISTÄLLET FÖR MARSCHKÄNGOR



En vanlig dag i en människas liv kan det vara så stort
Ja, gåvan att finnas till och kanske få något gott, gjort
Tänker man ibland hur detta egentligen finns för oss alla
Men många tror att det är just för dem, ropen skalla

Hur många värderingar finns det och hur hanterar man
detta våld
Det är svårt att argumentera när ingen tror på detta, nej,
jorden är såld
Finns det då inget hopp eller något ljus långt där borta vid
horisonten
Jag tror att så länge det finns liv så finns det hopp men allting
är som kameleonten

Hur ska man kunna förverkliga något när inte ens två människor
kan hålla sams
Vad är det som driver detta hat och ibland blir det nästan till trams
Men det klart att visst är det befogat med en stor varningstext
på människorna
Att aldrig ta på sig dessa marschkängor utan man håller sig till tennisskorna

Oförsonligheten är det värsta en människa kan råka ut för
Att kärleken kollapsar och allting framför en bara dör
Den flagga med empati och försonlighet borde vaja mycket i
vinden
Det klart att det fodras en hel del, men inget bli bättre med
mer slag mot kinden


Mr G


















Fri vers av Mr G
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-01-01 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G