Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLA SÅ SAKNAR VI NÅGOT


SAKNADEN

SAKNANDEN


Kan någon säga hur starkt den känsla av riktig saknad är
Det är obeskrivligt när någon går bort som man håller kär
Detta är en del av livet säger många men ändå är det mycket svårt
Alla går vi igenom denna fasa som bara kan rubriceras som mycket hårt

Vad finns meningen är det någon som kan förstå hur detta fungerar
Jag vet att många försöker konsten att förklara och med stor iver
Pläderar
Att man borde acceptera detta är ett av det svåraste vi kan göra
Vi inbillar oss själva att vi är starka men innerst inne är vi mycket sköra

Evigheten är och förbli det oundvikliga med en stor förundran om detta
Att människan försöker ta till varje halmstrå för att inse att det är det rätta
Vi är en kugge i det stora universella maskineriet det går inte att stoppa
Allt levande har samma betingelse och det gäller människor som den minsta loppa

Så visst tycker man att vi skulle ta hand om den tid vi har, bättre på jorden
Inte som idag att skövla, förstöra och riktigt bli besatt av de där orden
Utan visa kärlek och omtanke det är något vi borde kosta på oss i längden
Alla tycker naturligtvis att jag är bara en liten del av den stora mängden


Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-01-01 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G