Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret faller

Mörkret faller och vi med det
Luften som ska hålla mig vid liv kväver mig
Dagen då allt föds på nytt
Stjäl minnet av oss




Fri vers av Poison Ivy
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-01-01 16:03



Bookmark and Share


  Kent Love
ren poesi...fortsätt så...
2007-04-11

    Camillaa
Jättebra!
passar mig just nu,
känner mig ett med mörkret!

/ C
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy