Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi kan, vi vill, vi törs... \"En AntiJanteDikt\"


Ljuskäglan




Låt ljuset
dia de sista mörkrets hypoteser

rikta strålen mot
blända det som gömmer sig
i gråzonerna

tag språnget
över de stenlagda arenorna
med de hungriga hyenorna

välkomna dig själv på andra sidan
som den du är
den enda av sin sort.




Fri vers av _Mian_
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-01-11 16:59



Bookmark and Share


  andrasidan
gillar denna, var den du är, dikt, som även belyser det som kanske är omedvetet.
andra raden är kanske lite kryckig, förslår:

Låt ljuset
dia mörkrets sista hypoteser

Och kanske behöver du inte "med" utan bara:

de hungriga hyenorna

2005-01-11
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_