Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln har inte mycket med texten att göra,-men visst small det


Pang en försenad raket


Väntar på stormen
som obönhörd
kommer att svepa
med sig mitt träds
grenar och rot

Men vid eftertanke
och frånsett storm
kunde jag bättre
använda tiden



Du liv
var har jag orken
att än en gång
känna glädje och liv

medan jag istadigt
håller i mig inför
livets sista kliv




Övriga genrer av Bim
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-01-01 18:59



Bookmark and Share


  Eline.P
Väntar på den mjukaste av vindar
Som försiktigt och kärleksfullt
Löser mitt träds grenar och rot
som starka ska växa och frodas
i det ljusaste av ljus
Liv är........ alltid!

Så försöker mina tankar tänka.
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Bim