Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FINNS NÅGPT RESERVERAT EFTER LIVET?


FINNS DET EN PLATS RESERVERAD?

FINNS DET EN PLATS RESERVERAD?



Kan det vara så att någon plats är reserverad för var och en
Den platsen man söker kan man ej finna på jorden eller på Österlen
Så man tänker finns det rum för så många eller gör man detta med flit
Finns det då ingen returbiljett för några som absolut inte vill dit

Man kan tro vad man vill men ändå finns där ett hopp
En del säger naturligtvis att den resan är ett kört lopp
Kommer man ihåg det lösen man måste visa fram
Ja men räcker det då inte att bara vara människa ska man dra
alla över en kam

Vad kan man egentligen förvänta sig att något ska uppenbaras
Tyvärr är det nog så att det blir svårt att detta så innerligt förklaras
Det viktigaste är att man kan lämna allt med hedern i behåll
Men många informationskällor som jag vet läcker som ett stort såll

Livet kan man se med båda ögonen öppna och med ögonen skygglappande
Så tror inte att den som tror att han har svaret och andra är de förtappade
Utan det finns inga garantier för någon utan ta en dag i taget blott
Njut av det som serveras på denna jord nu, ljuset finns här så allt är inte bara grått


Mr G






Fri vers av Mr G
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-01-01 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G