Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BERÖM ÄR NÅGOT VI ALA BORDE FÅ KÄNNA AV


KAN MAN GE SITT BARN FÖR MYCKET KÄRLEK

KAN MAN GE SITT BARN FÖR MYCKET KÄRLEK



Kan man ge sitt barn för mycket kärlek och beröm
Nej kärleken den sitter fast som den innersta söm
Ge man bara barnet en chans att visa vad det kan
Så kommer det att stråla av glädje som är sann

Ge man för stora pekpinnar och visar ingen ömhet
Har man missat det stora som han eller hon vet
Det ämne till människa som man försöker att forma
Är ingen lätt sak ibland är det stiltje ibland det storma

Ger man för stor frihet kanske vingar bär får långt bort
Vad är lagom och vad är för stort och vad är för smått
Man få ta sin intuition och visa den väg som kan vara svår
Ibland är den krokig ibland rak men ändå är hon eller han vår

Det bästa man kan ge i alla situationer är kärlek i överflöd
Allt symboliserar kärlekens färg och att den är röd
Man gör sitt allra bästa och man kan inget mer begära
Det gäller våra barn och de som man innerst håller så kära

Så låt barnet växa upp och låt det bli stolt av sig
Som kan tacka livet och kan säga att ni stod där för mig
Ett barn är det mest värdefulla naturen ge oss som present
För att få en dotter en son är absolut det bästa som har hänt.

Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-01-01 22:51



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Härligt liv som är få förunnat...
2007-01-09

    Josse G
Man kan inte ge ett barn för mycket kärlek
De flesta får för lite
Bra dikt

JossG
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G