Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändrad

 

 

Annorlunda

så annorlunda syns allt nu

dina händer är inte längre magiska

endast lindrande från stund till stund

och allt är över på en sekund

 

Jag, är annorlunda

har förändrats genom dagarna i mitt liv

har gått från den svagaste, ensammaste

världens mest sorgsna piltavla och pölgråtare

till en av de starkaste av de i min sort

och det ler jag åt i åtminstonde två

av de fyra leenden jag skjuter ut med om dan\'

Det känns så skönt att förstå

trots att jag inte längre är, detsamma jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 139 gånger
Publicerad 2007-01-02 04:26



Bookmark and Share


  Freeman
Så vacker...får mig att tänka DJUPT...tänk om det är så, att vi från början är förändrade och genom livet och smärtan, blir mer och mer JAG...den vi egentligen är, från början? Är inte då allt vi går igenom istället en välsignelse?
Hoppas du inte tar mina tankar på fel sätt...det som hjälpt mig, har varit att se det på detta sättet, eller att åtminstone försöka.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*