Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville ju bara att du skulle älska mig

 

 

Jag ville bara att du skulle rädda mig

låta mig synas av dina änglar

höra dig säga att allt var okej

men du kunde aldrig se

tårarna som fick mig att falla

rakt i djupet av ditt hjärta

trots att det endast var, en illusion

 

Jag ville ju bara att du skulle älska mig

men jag kunde inte se att du aldrig kunde se

hur konstgjorda alla mina leenden

alltid varit nu när jag ler

 

 

Önskade endast att få vara med dig

men du sårade mig

trots det sprang jag aldrig därifrån i tid

utan lät dig ta mitt liv

om, och om igen

 

men jag lovar

att aldrig göra så, Igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-01-02 04:43



Bookmark and Share


  Freeman
Ögon som ser...hjärtan som känner...själar som vet...läser dina ord varje dag.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*